Start Waterlands Autisme Loket

Start Waterlands Autisme Loket

Naar voorbeeld van het Zaans Autisme Loket en het IJmonds Autisme Loket hopen wij in januari te kunnen starten met het Waterlands Autisme Loket. Een nieuwe autisme informatiepunt in de regio.

Een nieuw team van vrijwilligers staat te springen om te mogen starten en de nodige activiteiten zijn inmiddels uitgedacht. Denk bijvoorbeeld aan een laagdrempelige inloop waar je terecht kunt voor al je autisme gerelateerde vragen, of lotgenotencontact in de vorm van gespreksgroepen en activiteiten.

Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren, mail ons dan en sluit je aan bij ons team. Het Waterlands Autisme Loket is een samenwerking tussen het Autisme Netwerk Zaanstreek – Waterland en de Nederlandse Vereniging voor Autisme Noord-Holland

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg ons op facebook..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *