Een korte introductie

Een korte introductie

Binnen het Zaans Autisme Loket is samenwerken van groot belang. Daarom proberen wij zo veel mogelijk samen op te trekken met de organisaties die iets doen voor autisme in de regio. Door korte lijnen zijn wij in staat om snel antwoorden te vinden op vragen die spelen bij onze bezoekers.Op onze beurt proberen wij de verschillende organisaties die te maken krijgen met autisme op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen door bijscholing en lezingen aan te bieden

Linda: Ik ben heel trots op de ervaringsdeskundigen, Mirjam, Erwin, Susana, Astrid, Sylvia, Erica, Linda en Pascal die het Zaans Autisme Loket vol enthousiasme draaiend houden. Met en voor elkaar ontstaan steeds nieuwe plannen voor thema bijeenkomsten en netwerkjes in Zaanstad, en wordt er informatie door gegeven, met als doel meer begrip en autisme vriendelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *