Vakantiekamp stichting Y Camps

Vakantiekamp stichting Y Camps

Stichting Y Camps organiseert vakantiekampen voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben vanwege een lichte ontwikkelingsstoornis, zoals ASS.
Onze natuur-, spel en gamekampen vinden deze zomer plaats in de bossen bij Leusden en Driebergen en zijn geschikt voor kinderen van 8 t/m 18 jaar. Naast allerlei leuke spellen en activiteiten maakt groepsvorming en het (leren) leggen van sociale contacten een belangrijk onderdeel uit van ons programma. De groepen bestaan uit maximaal 20 kinderen en minimaal 5 begeleiders. De begeleiders zijn met zorg geselecteerd en goed getraind zodat ze precies weten welke begeleiding nodig is. Y Camps is onderdeel van YMCA Nederland en heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van zomerkampen. Meer informatie over de kampen vindt u op www.ycamps.nl/y-kids