Iris Servatius-Oosterling (AJK) genomineerd voor de VROEG-prijs

Iris Servatius-Oosterling (AJK) genomineerd voor de VROEG-prijs

De jury zegt over Iris: “Dat Iris het netwerk Autisme Jonge kind heeft opgezet en inmiddels tot een succes heeft gemaakt, maakt haar een pionier op dit gebied. Wat ons aanspreekt is dat er via het netwerk ruimte is om verbinding te maken met ouders en kinderen zonder dat per se een diagnose nodig is, die immers ook beperkend kan werken. Maar ook dat er vanuit het netwerk scholing wordt gegeven aan al die professionals die met jonge kinderen werken.

Wij nomineren Iris voor haar vernieuwende initiatief waardoor veel kinderen – waarbij ouders zorgen hebben over hun ontwikkeling – in een vroeg stadium worden geholpen. Hierdoor wordt vroegsignalering en vroegbehandeling op een niet stigmatiserende wijze in de praktijk gebracht.”

je kan hier stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *