Dokter Bosman

Dokter Bosman is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met een vermoeden van autisme. Bij ons gaat je psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van je geestelijke gezondheid. Onze behandeling is erop gericht jou en je omgeving te leren omgaan met dat waar jullie in het dagelijks leven tegenaan lopen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Dokter Bosman ziet psychologische behandeling niet als een doel op zich om symptomen te bestrijden, maar als een middel dat een cliënt kan helpen zijn persoonlijke doelen te bereiken

Bij aanmelding en gedurende hun behandeling worden kinderen, ouders en volwassenen uitgenodigd hun gezondheid te meten met een Tool ontwikkeld door het Instituut voor Positieve Gezondheid. Met de uitkomst van de tool stelt de cliënt zijn persoonlijke behandeldoelen vast.

Specialistische diagnostiek, coaching en verschillende therapieën zijn geen standaard middel, maar worden op maat ingezet om het doel van de cliënt te bereiken. Door het volgen en bespreken van hun eigen gezondheid blijven cliënten tijdens hun behandeling regie houden over hun eigen herstelproces.

Contact informatie

Adres
Surinameplein 57, 1058 GN, Amsterdam
Telefoonnummer