De Heeren van Zorg

Het leven is altijd in ontwikkeling en zit vol uitdagingen. Sommige uitdagingen kun je zonder hulp aangaan, bij andere is het soms nodig om geholpen te worden. Bij De Heeren van Zorg zijn we gespecialiseerd in het bieden van hulp wanneer je belemmeringen ervaart die voortkomen vanuit je autisme of bijkomende uitdagingen.

We kunnen je helpen met de ontwikkeling van praktische vaardigheden die je zelfstandigheid vergroten en je netwerk vergroten. Ook kunnen we je helpen in het beter leren omgaan met school, werk, familie, vrienden en (niet onbelangrijk) jezelf.

Als jij eraan toe bent om een volgende stap te zetten in je leven, kun je bij ons terecht voor passende hulp. Dat kan op verschillende manieren; zo bieden wij op 15 locaties in Nederland begeleid wonen, ambulante individuele begeleiding en groepsbegeleiding. Afhankelijk van de ontwikkelbehoefte die jij hebt, bekijken we samen welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. We maken samen een plan waarmee we je ondersteunen in het bereiken van your next level.

Contact informatie