Jij bent aan zet

Bij Jij bent aan zet kun je terecht voor Ambulante ondersteuning en voor diverse re-integratie trajecten op het gebied van arbeid. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ondersteunen van (jong) volwassenen met een (lichte) Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Echter zijn onze kandidaten zeer divers.

Voor onze ambulante dienstverlening hebben wij raamovereenkomsten met verschillende gemeentes en voldoen wij aan de eisen die gesteld worden aan het uitvoeren van ambulante dienstverleningstrajecten. Hier zijn wij trots op en dit geeft u zekerheid over de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ondersteunen van (jong) volwassenen met een (lichte) Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Echter zijn onze kandidaten zeer divers.

Elk traject begint met een vrijblijvende intake, tijdens de intake onderzoeken we samen de ondersteuningsvraag en stemmen wij samen af welke ondersteuning jij nodig hebt. Voorzich spreekt dat elk traject een maatwerktraject is. Wij vinden het belangrijk dat de kandidaat, binnen de samen opgestelde kaders, de regie behoudt.

Wij zijn er van overtuigd, dat als een kandidaat binnen de opgestelde kaders zelf de regie in handen heeft en daar ook zijn of haar verantwoordelijkheid in neemt, deze succes ervaringen kan beleven en zichzelf kan laten groeien. Natuurlijk gaat verantwoordelijkheid nemen niet vanzelf. Binnen een traject zullen wij samen werken aan zelfstandigheid en bewustwording. Uiteindelijk is het de kandidaat die het zelf moet laten zien. Dit komt terug in onze naam, Jij bent aan zet!

Contact informatie

Email adres
Website